Wil je ons boeken, bij ons zingen of heb je een vraag?

Secretariaat: xstreammiddelburg@gmail.com. (Algemene informatie, lidmaatschap, sponsoring e.d.)

Commissie optredens: xstreamoptredens@gmail.com. (Prijzen, beschikbaarheid, boekingen e.d.)

 

Repetitielocatie: Wildbaan 21 4386 GD Vlissingen Grote Zaal Koninklijke Harmonie Ons Genoegen

Repetitie op donderdagavond 19:45-22:00 u (tenzij anders aangekondigd via onze website)

 

Bestuur: Marja Boer (voorzitter), Jolanda van Opzeeland (secretaris),
Conny Boogaard (penningmeester), John Volk en Evelien Seijbel.
De vereniging is gevestigd te Middelburg.

Voor wie bij ons wil zingen

"Per 1 november 2023 hanteert het koor een tijdelijke ledenstop. Dit heeft alles te maken met onze show in november 2024! De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Als nieuw lid dan nog aansluiten en je alles eigen maken is niet haalbaar. Vanaf december 2024 zijn nieuwe leden weer van harte welkom!"

Heb je enige zangkwaliteit, wellicht wat ervaring met samenzang en belangstelling voor het lidmaatschap van ons koor? Stuur dan een mail naar het secretariaat. Dan volgt een uitnodiging en kunnen we kennismaken tijdens een repetitieavond. Je ontmoet dan het koor, mag meedoen tijdens het inzingen en krijgt informatie over het lidmaatschap.

Wil je bij ons gaan zingen, dan wordt een afspraak gemaakt voor een stemtest. Die wordt afgenomen door de dirigent in aanwezigheid van een bestuurslid. De uitslag krijg je nog dezelfde avond. Is die positief en is er plaats in de stemgroep waar je bij hoort, dan word je toegelaten als aspirant lid. De eerste vier weken gelden dan wederzijds als proefperiode, waarin je lekker meezingt. Daarna volgt een gesprek met zo nodig een tweede stemtest. Zijn die positief dan ben je lid van X-Stream! Is er momenteel geen plaats in jouw stemgroep en was de eerste stemtest positief, dan kom je op de wachtlijst.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen, stuur uw vraag of verzoek dan a.u.b. naar het secretariaat door het invullen van onderstaand formulier.

Waar gaat uw vraag over?