Uit ons archief

Voor wie nog eens terug wil kijken en luisteren naar onze optredens, bewaren we een selectie uit beschikbaar foto- en videomateriaal. Zo kunnen we er ook zelf nog af en toe van genieten, en we leren ervan voor een volgende keer.

Erasmuspark, Goes 23-3-2023

De volle zaal was enthousiast. De man die voor de (gesloten!) bar zat, genoot zichtbaar en liet ons na elk nummer weten dat hij het prachtig! vond. Daar doen we het voor! De praatjes tussendoor, door onze nieuwbakken ladyspeakers Marlous en Jolanda, waren erg leuk en informatief.

Sint Laurens - Open Huis 21-1-2023

Ditmaal dichter bij de thuisbasis! In Sint Laurens gaven we een concert in het kader van de 'Open Huis avonden'. We traden daar niet alléén op: het geweldige saxofoon-ensemble Saint Germain maakte er samen met ons een afwisselende avond van.

SaintGermain

Paradiso Korendagen 14-1-2023

Een toeschouwer schreef ons: "Hierbij wil ik jullie een heel groot compliment geven voor jullie schitterend optreden gisteren in Paradiso. Het dak ging eraf.... Wat een optreden: dit noem ik nou een echt popkoor!!!! De meeste popkoren komen met nieuwe liedjes, maar geen popliedjes zoals Earth, Wind & Fire, Michael Jackson, enz. Heel goed dat jullie een samenstelling zongen van diverse kneitergoede popsongs! Jammer dat ik in Nieuwegein woon, anders wilde ik wel lid worden :). Nogmaals heerlijk genoten en ik vond jullie het beste koor dat optrad.

Middelburg VÓLkoren editie 2022

Een fragment.

Volg ons op Social Media

Natuurlijk zijn we ook op Social Media te vinden.
We hebben momenteel pagina's op Facebook en Instagram

Facebook & Instagram